Csavarkompresszorok, mint energiaforrások

A csavarkompresszorok a modern gyártás, karbantartás és automatizálás alapkövei, mely bár jellemzően elektromos árammal üzemelnek, mégis energiaforrásként tekintünk rájuk, ami előállítja a sűrített levegőt.

A legleterjettebb technológia, mely szinte méretfüggetlenül biztosítja az ipar minden területén az automatizálás és gyors, problémamentes munakavégzés alapját.

  • folyamatos működés akár 24 órában is - non stop dolgozik ha kell
  • alacsony zajkibocsátásúak - csendes
  • kis helyigény, könnyű telepítés kompakt gépek esetében (plug and play)
  • igényreszabható levegő minőség a felhasználásra kalibrálva (Fémipar, faipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar, műanyagipar, járműipar, garázsipar, mezőgazdaság, állatenyésztés, szociális ellátórendszerek, kórházak)
  • kiszámítható, tervezhető karbantartás, kontrolállható költségekkel

A műhelyekben és az ipari alkalmazásokban használható csavarkompresszorok 2,2–312 kW-os teljesítménytartományában különböző opciók széles köre áll rendelkezésre.

Csarakompresszoraink szakmai tapasztalatainkkal egységet képezve minden sűrített levegős területen megoldást jelenthetnek Önnek.

Alup termékpalettav3

ABAC logo újabb

Dugattyús és belépő szintű csavarkompresszorok széles palettája

ALUP Logo

Prémium csavarkompresszorok, csúcs minőség kompromisszumok nélkül

EKOMAK

Feltörekvő csavarkompresszor márka széles termékpalettával akár ipari méretkben is

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!