ALUP Prémium kompresszorok

Minőség - Teljesítmény - Innováció

2022. november 01.
1419

ALUP Kompressoren

A tanácsadástól a tervezésig és kivitelezésig, közel 100 éves sűrített levegős tapasztalatunk tesz bennünket a terület szakértőjévé.

Driven by technology. Designed by experience.

Az ALUP kompresszorok több mint 90 éves ipari tapasztalattal rendelkezik. Célunk, hogy olyan sűrített levegős megoldásokat kínáljunk, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink számára első helyen álljunk a választásban. E cél elérése érdekében folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk a  termékek fejlesztésébe, hogy mindig a következőket tudjuk nyújtani:

           ❱ Nagy teljesítmény és kiváló minőség

           ❱ Integrált tervezési megoldások

           ❱ Magas energiahatékonyság

           ❱ Környezetvédelem

Az ALUP sikertörténetét 1923-ban kezdte a németországi Stuttgart melletti Köngenben. A cég kezdettől fogva az Auto-LUft-Pumpen gyártására összpontosít, amely termék az ALUP nevet adta. Az ALUP-Kompressoren pillanatok alatt megerősítette magát, és számos sűrítettlevegő kereskedő partnerévé vált – és ma is pontosan ezzel foglalkozunk a lehető legmagasabb szinten.

Heritage

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!