ALUP Sonetto csavarkompresszor

2022. november 28.
1013

"SONETTO" gépcsalád

Az ALUP SONETTO 3-20 verziók a maximális megbízhatóság és a minimalizált karbantartás ötvözete. Az ALUP SONETTO intelligens InfoLogic BASIC digitális előre programozott vezérléssel szabályozza a szükséges légszállítást a felhasználástól függően. Ezek a gépek sok variációban elérhetőek: külön álló változat, tartályra szerelt kivitel mely további változatban hűtveszárítóval (szárító, mely vízmentessé teszi a sűrített levegőt) vagy a nélkül is elérhető.
A valóban alacsony zajszintnek köszönhetően közel telepíthető a levegő felhasználás közvetlen közelébe, lecsökkentve a léghálózat építés költségeit.
Kompakt gép – minden egyben, ami kell, így a legkisebb helyen is elfér. – Kompresszor, légtartály és a minőséget javító hűtveszárító és profi szűrők. Ezzel a megoldással már nyugodtan festhet, használhat légszerszámot vagy pneumatikus berendezéseket, az ezzel járó többlet költség nagyon hamar megtérül.
Kompresszorainkhoz magyarországi alkatrészellátás, karbantartási szerződéskötés esetén ügyeleti szervízszolgáltatás tartozik. 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

SONETTO TELEPÍTÉS

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!