Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Szolgáltatásaink

A KOMP-TECH KFT – az ALUP csavarkompresszor gyártó bemutatja:

KOMPRESSZOR ÉRTÉKESÍTÉS

 • Új csavarkompresszor eladás:
  Új ALUP csavarkompresszor paletta teljes és típusválasztéka a legmodernebb informatikai megoldásokkal
 • Használt csavarkompresszor eladás
  Első sorban a KOMP-TECH által szervizelt berendezések vevőink bővülése miatt visszavásárolt, szakszerűen felújított berendezések ismert múlttal, gyári alkatrészekkel, garanciával

KOMPRESSZOR BÉRBEADÁS

 • Csavarkompresszorok bérbeadása
  4Kw mérettől használt, esetenként új berendezéseink rövid – közép és hosszú távon is bérelhetőek. Akár egy általunk elvégzett rövid, pár napos falújításról van szó, akár egy ideiglenesen megnövekedett termelés miatti extra levegőigényt kell kipótolni, vagy hosszabb távon költséghatékonysági okokból csak bérelni szeretne sűrített levegőt, keressen bizalommal minket. Folyamatosan frissülő jelentős csere és bérgép parkunkból szinte biztosan találunk megoldást Önnek.

KOMPRESSZOR SZERVIZ

 • Általános karbantartások
  Szervizes kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Folyamatos továbbképzéseken sajátítják el a legmodernebb berendezések karbantartási technológiáját mely a gyors, pontos, precíz munkavégzés alapkövetelménye a KOMP-TECH Kft.-nél. Törődünk a berendezésével.
 • Karbantartási szerződés
  Az általános karbantartásokon felül folyamatosan figyelemmel kísérjük az Ön kompresszorának teljes életciklusát. Időben, előre megállapodott, fix költségekkel Ön hosszú távon tud előre tervezni. A sűrített levegő terhét levesszük a válláról. Ügyeleti szolgáltatásban meghatározott időn belül megkezdjük a javítást, akár cseregépet biztosítunk teljesen zavartalan levegőellátást biztosítva Önnek. Törődünk a berendezésével, Ön helyett is!
 • Távfelügyelet
  21. század – mobilkommunikáció – állandó elérhetőség. összefüggő szavak, melyek napjainkban állandóan hallunk szembesülünk. A KOMP-TECH Kft. sincs lemaradva e-téren, melyet mi sem tud jobban bizonyítani, mint a 0-24 órában elérhető SIM kártya alapú online rendszerre kötött kompresszor! Cégünk úttörője ennek a technológiát, melyet a gyártóval együtt tesztelve tökéletesítettünk. Ezen a szinten már nincsenek kérdések, csak válaszok. Látjuk a berendezés jelenét és múltját, folyamatosan figyelemmel tudjuk kísérni minden eseményt, adatot. Közösen tervezhetően tudjuk a általános karbantartásokat a Ön termelésével összehangolni

Csúcs technológia = ALUP KOMPPRESSZOROK = KOMP-TECH KFT