Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Szervíz

A KOMP-TECH Kft. 2010-es alapítása óta első sorban Közép és Kelet magyarországi területen, debreceni központtal, sűrített levegős kompresszor értékesítés és szerviz tevékenységet végez. Az ALUP, AGRE, és ABAC kompesszor márkák teljes palettájának gyári támogatású szerződött, országos, kiemelt szervizpontja vagyunk.
Magánszemélyeket, kis - közepes és nagy méretű cégeket egyaránt képesek vagyunk kiszolgálni, a sűrített levegős ellátásukat zavartalanul biztosítani. Raktárunkban Új és használt dugattyús és csavarkompresszorok, légtartályok és minden ezzel kapcsolatos kiegészítő, levegő minőség javító eszköz a kedves vevőink rendelkezésére áll.
Folyamatosan bővülő alkatrész raktárunkkal képesek vagyunk gyors hibafeltárásra és elhárításra.
Profi szervizes kollégáink sok éves szakmában gyűjtött tapasztalataival egy biztos, korrekt kiváló ár-érték arányú szolgáltatást tudunk nyújtani.
Az általunk hivatalosan forgalmazott ALUP és ABAC kompresszormárkák mellett vállalunk más sűrített levegős márkák karbantartását, szervizelését is akár országos viszonylatban is.
Hívjon bátran vagy írjon nekünk ha a sűrített levegővel kapcsolatban professzionális megoldást keres, remélem a segítségére tudunk lenni hosszú távú üzleti partnerként.