Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Cégünkről

A KOMP-TECH Kft. hivatalos, szerződött, gyári támogatású értékesítési és garanciális szervizközpontja az ALUP, AGRE, ABAC kompresszor márkáknak, mely jogosult a teljes termékpaletta forgalmazására és teljes körű, országos szervizeinek ellátására.  A KOMP-TECH Kft. munkatársai sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyakorlott szakemberek, folyamatos gyártói továbbképzéseken mindenre kiterjedő műszaki oktatásban részesülnek. Ezt az általunk karbantartott berendezéseken elvégzett gyors, pontos, precíz szerviztevékenységek igazolják.
 
Célunk és küldetésünk, hogy partnereink sűrített levegő ellátása megbízható, gazdaságos és költségtakarékos legyen. Ennek érdekében mindig a megrendelőink igényeit, érdekeit szem előtt tartva végezzünk munkánkat.
Eltökéltségünk, hogy mind a gépértékesítésben, mind a szerviztevékenységek során mindenki számára a nyugalom és a biztonság szavak jussanak a KOMP-TECH Kft-ről eszükbe.
 
A cégszemléletünk alapján tisztességgel és becsülettel végezzük munkánkat, így önöknek nem kell többé a sűrített levegős ellátásra, a kompresszorra problémaforrásként gondolni.
Az ALUP márkát mint prémium kategóriát tartja számon az Európai kompresszoros piac, melynek európai összegzésében is kiemelkedő forgalmára joggal vagyunk büszkék.
A modern  21. századi gondolkodással és a technikai újításokkal  dinamikusan fejlődő vállalkozásunk készséggel áll az Önök növekedésének szolgálatába. Keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken, állunk rendelkezésükre.