Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Alup WISair 15-55 kW vízbefecskendezéses csavar kompresszorok

Tekintse meg dugattyús kompresszoros Webshopunkat: http://www.abacbolt.hu
WIS – WATER INJECTED SCREW – VÍZBEFECSKENDEZÉSES CSAVARKOMPRESSZOR a WIS – Vízbefecskendezéses csavarkompresszorok tökéletes megoldást kínálnak a 100% olajmentes sűrített levegős igényekre.
 • WIS – WATER INJECTED SCREW – VÍZBEFECSKENDEZÉSES CSAVARKOMPRESSZOR
 • a WIS – Vízbefecskendezéses csavarkompresszorok tökéletes megoldást kínálnak a 100% olajmentes sűrített levegős igényekre
 • Méretkínálatában 15Kw-tól 55Kw motorteljesítményig fix vagy fordulatszám szabályozott működéssel a nagyobb gyártó üzemek ellátását is biztosítani tudja.
 
 • Igazoltan 100% olajmentes
 • ISO 8573-1 CLASS 0 (2010) minősítéssel garantálja a 100%os olajmentes, tiszta levegőt. Nincs olajkenés, a speciálisan tisztított víz veszi át a technológiának köszönhetően az olaj szerepét, így semmilyen kockázata nincs az olaj sűrített levegőbe kerülésének, így a gyártott termékkel történő érintkezésének.
  Élelmiszeripari cégek, elektronikai alkatrészgyártók, sörgyárak, borászatok, élelmiszercsomagoló cégek, kórházak rendszeres vásárlói a WIS termékeknek.
 
 
 • Elsőrangú hatákonyság és teljesítmény
 • A versenyképes gyártási környezetben számtalan előnyt kínál a WIS kompresszor család. Inverteres – fordulatszám szabályozott – technológiával rendkívüli energia megtakarítási eredmények érhetők el a levegő felhasználás változtatása nélkül. A kompresszor igazodik igényekhez, nem fordítva. A működés közben képződött hulladékhő visszanyerhető, további energiatakarékossági eredményeket adva a felhasználónak. A visszanyert hő számtalan felhasználása, használati melegvíz, fűtési puffer tartály rásegítés, esetleges technológiához használható fűtési hő megtáplálása mind-mind előny ami a légszállítás mellett produkál a kompresszor.
 
 • A 21. század által támasztott követelményeknek megfelelően fejlett elektronikával rendelkező kompresszor vezérlése felügyel ellenőriz, vezérel, informál akár online is.
 
 • Vízbefecskendezéses technológia
 • A tökéletesre fejlesztett mérnöki munka eredménye mely egyesíti a csavarkompresszorok folyamatos légszállítási teljesítményét az olajmentes levegő felhasználásnak igényével. A VÍZ tömít, ken és vezeti el a hőt a belső alkatrészek károsodása nélkül. A működéshez szükséges vizet a saját, beépített ozmózisos víztisztítóján keresztül állítja elő önmagának vezetékes vízcsatlakozásából. Automata rendszere felügyeli a legapróbb részletet is.

 

 • Egyedi szabadalom, mely csak és kizárólag a WIS tervezője és gyártója képes és jogosult előállítani. Kiforrott technológia a kísérletezésektől és a tipikus kezdeti gyerekbetegségektől mentes. A polimerizált kerámia rotorok az egyedileg tervezett profillal biztosítják a levegőt, miközben a csapágyak kenését is a víz végzi, biztosítva a valóban 100% olajmentes sűrített levegőt.