Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Alup LARGO és Alup ALLEGRO 22-110 kW

Tekintse meg dugattyús kompresszoros Webshopunkat: http://www.abacbolt.hu
Az ALUP ALLEGRO és LARGO csavarkompresszorok csúcs minőségű sűrített levegőt biztosítanak az ipar minden területén. Ez a termékcsaládunk a termékfejlesztésünk, folyamatos beruházásainak végső eredménye, amely kiemelkedő hatékonyságú kompresszorokat eredményez.

Főbb előnyök

 • nagy hatékonyságú fogaskerék hajtás

  termek_lista_14_kicsi.jpg

 • könnyű karbantartás a moduláris felépítésnek köszönhetően
 • csúcs minőségű hajtáslánc - hajtóműves vagy direkt erőátvitel

  termek_lista_15_kicsi.jpg

 • olajtartályba épített szeparátor szűrő

  termek_lista_16_kicsi.jpg

 • növelt hatékonyságú ventilátor

  termek_lista_17_kicsi.jpg

 • extra nagy felületű levegőszűrő
  A levegő minősége nagyban függ a levegőszűrőtől mely feladata az első és egyik legfontosabb a sűrített levegőtermelésben. Ehhez nyújt professzionális segítséget a túl méretes légszűrőház és betét, mely 2 szervizciklus között tökéletesen megfelel a legmagasabb követelményeknek is, dugulás, eltömődés és átszakadás nélkül.

  termek_lista_18_kicsi.jpg

 • zajcsillapított beszívott levegőszűrés

  termek_lista_19_kicsi.jpg

 • tovább fejlesztett, logikusan berendezett  gépszekrény

  termek_lista_20_kicsi.jpg


  Allegro típusoknál beépített frekvenciaváltó inverter

  termek_lista_21_kicsi.jpg

  Az inverternek köszönhetően a berendezés csak annyi energiát fogyaszt, amennyi az aktuális arányosított levegőigény. 20-30% os energia megtakarítás 5 év alatt megtérítheti a teljes kompresszor árát. Ennek részleteiről a KOMP-TECH Kft. munkatársai készséggel adnak felvilágosítást. Egy általunk elvégzett ENERGETIKAI méréssel kiegészítve egy érthető, kiszámítható kimutatást adunk az Ön kezébe a jelenlegi állapot bemutatásával és a jövőbeli lehetőségek ismertetésével. Ön dönt, amihez Mi biztosítjuk a teljes körű háttéranyagot és gépméret javaslatainkat.
 • a legkorszerűbb grafikus kompresszor vezérlés

  termek_lista_22_kicsi.jpg


  Automatikusan szabályoz, irányít, jelez, figyelmeztet. A 21. századi követelményekre fejlesztve. Amit a kompresszor működéséről tudni, látni szeretne, azt az ALUP AIR CONTROL 5 vezérlés logikusan és áttekinthetően megmutatja Önnek.
 • kiváló minőségű, széles skálájú villanymotor méretek
  Gépmérettől, illetve a fix, vagy fordulatszám szabályozott technológiától függően, a legkorszerűbb WEG illetve SIEMENS villanymotorokkal szerelt ALUP csavarkompresszoraink hiba nélkül teljesítik a rájuk bízott feladatokat.

  termek_lista_23_kicsi.jpg

 • különálló, túl méretes hűtők

  termek_lista_24_kicsi.jpg

 • tökéletesített hűtési rendszer
  A kompresszor szekrény szellőzése és a keletkezett meleg levegő elvezetését, az ALUP mérnökei precízen mért tesztlaborokban fejlesztették különböző szélsőséges körülményeket szimulálva tökéletesre, mely piacra kerülésekor, már egy biztos, kiforrott technikát takar.

  termek_lista_25_kicsi.jpg


  Az ALUP LARGO fix fordulatú és az ALUP ALLEGRO energiatakarékos fordulatszám szabályozott családból biztosan megtalálja az Ön precíz igényeihez legközelebb álló csavarkompresszort.
   
  Modelljeink 11 -110 -250Kw-ig szinte teljesen lefedik a sűrített levegős követelményeket az ipar számára. A LARGO hagyományos (terhelt/üresjárat) és az ALLEGRO fordulatszám szabályozott gépeink a legkeményebb körülmények között is biztosítják a zavartalan működést. A különböző opciókkal további minőségjavulást tudunk elérni, a sűrített levegő előállításában és minőségének javításában.

   

termek_lista_26_kicsi.jpg

termek_lista_27_kicsi.jpg