Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Alup SCK 7,5-30 kW

Tekintse meg dugattyús kompresszoros Webshopunkat: http://www.abacbolt.hu
A minőség és a megbízhatóság záloga: ALUP SCK - hatékony csavarkompresszor család a kisipari felhasználók profi eszköze Olyan üzemek, gyáregységek stabil partnere az ALUP ahol már több kell, mint naponta néhányszor használni a sűrített levegőt. Önnek már folyamatos, akár 2-3 műszakban is megállás nélkül működni tudó eszközök kellenek hiba nélküli hosszú futásteljesítménnyel. Profi, gyors, hatékony kötelező karbantartásokra van szüksége, hogy minél kisebb legyen a gyártásból kieső időveszteség.

Főbb előnyök

 • Rendkívül csendes (65-68 dB) és nagyon kis helyet foglaló gép mely könnyen elhelyezhető

  termek_lista_36_kicsi.jpg

 • Hosszú élettartamú bordázott ékszíj a minimalizált erőátviteli veszteségért

  termek_lista_29_kicsi.jpg

 • Professzionális, olajkenéses sűrítő elem csavarorsóinak fizikai kontaktusa nélkül. Bizonyítottan megbízható és hatékony

  termek_lista_30_kicsi.jpg

 • AIR CONTROL 5 vezérlés a professzionális irányításért, kezelésért, távoli ellenőrzéssel

  termek_lista_31_kicsi.jpg

 • Karbantartás és szervizbarát tervezés nyitható gépszekrénnyel könnyen, gyorsan elvégezhető szerviz világos, áttekinthető belső tér jó szellőzés, a túlmelegedés elkerülésért kívülről is ellenőrizhető olajszint elszeparált elektromos kapcsolószekrény előre tervezhető szervizintervallumok.
  Az olajszeparátor élettartamának optimalizálása az olajtartály speciális kialakításának segítségével

  termek_lista_32_kicsi.jpg

 • Csendes, energia hatékony automata kondenzáció ürítés – sűrített levegő veszteség nélkül!

  termek_lista_33_kicsi.jpg

VARIÁLHATÓ

Az ALUP SCK sorozat széles körű választási lehetőséget ajánl a léghűtéses csavarkompresszorok piacán mely minden lehetséges variációban elérhető: alap, légtartályos, és hűtveszárítós változatban is a vevői igényekhez igazodva.

Ha már rendelkezik valamilyen eszközzel, - légtartály, hűtveszárító, léghálózati szűrők, akkor felmérve a méreteket és lehetőségeket elég lehet csak gépméretet választan, kiadásokat csökkentve Önnek.

termek_lista_34_kicsi.jpg

Ez a professzionális ALUP SCK ékszíjhajtású gépcsalád a legmagasabb szinten elégíti ki a léghűtéses csavarkompresszorok energiahatékonysági igényeit. A felhasznált anyagok minősége, a berendezéseink kiváló futásteljesítménye és élettartama, továbbá az optimalizált szervizintervallumok mind a kisipari működtetés legmagasabb követelményeinek is megfelelnek.

termek_lista_35_kicsi.jpg

Az ALUP SCK olyan partnere a gyártásban, amely mellett nem lesz termeléskiesés, váratlan hibák sora, a sűrített levegő ellátásában. Az ALUP csak kipróbált, hosszú és extrém futástesztek után engedi csak a piacra termékeit, így Ön biztos, profi, nem a cégénél tesztelt berendezésekkel dolgozhat, ellentétben kis költségvetéssel dolgozó konkurens márkákkal szemben.

A Komp-Tech Kft-vel kötött karbantartási szerződéssel további előnyöket élvezhet mely az Ön üzembiztonságát a legmegbízhatóbb szintre emeli.

Részletekkel kapcsolatban kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.