Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

dugattyús kompresszorok

Tekintse meg dugattyús kompresszoros Webshopunkat: http://www.abacbolt.hu
ABAC = EURÓPA legelső és legnagyobb dugattyús kompresszor gyártója

Az ABAC márkanév Európában fogalom a dugattyús kompresszorok piacán. Nem kell kompromisszumot kötnie a minőség és az ár kérdésében, a legjobbat kapja a legversenyképesebb áron. 1980 óta a világ összes földrészére szállít az Olasz gyártó, mely kivételes módon vívta ki a piacvezető címet a dugattyús kompresszorok piacán. Stabil, kevés karbantartást igénylő, de mégis megbízható társ a legkisebb levegő mennyiségtől az ipari felhasználásig. Olaszországi gyártócsarnokában a legkisebb hobbi garázskompresszortól az ipari igényeket is kielégítő robosztus óriásokig, nem tud olyan verziót kérni, ami ne lenne az ABAC palettáján. Európai gyártóról beszélve, azon a piacon a legerősebb márka, ahol a legmagasabb minőség igényeket támasztanak vevőink. Ezeket gond nélkül oldja meg az ABAC, mely egyben neves, privát európai kompresszor forgalmazók hivatalos beszállítója is.

 

Főbb előnyök

 • A legszélesebb termékpalettából kínálja termékeit 1,1Kw-7,5Kw-ig – és azon is túl
 • Professzionális tervezői munka eredménye a megbízható működés és csökkentett zajszint
 • csökkentett fordulatszám a hosszabb élettartamért
 • logikusan felépített, nagy légszállítású egy és két fokozatú sűrítők
 • ideális választás minden garázsipari felhasználónak
 • egyszerű szervizelhetőség, országos alkatrészellátás
 • könnyű kezelhetőség, biztonságos üzemeltetés
 • minden európai normának és szabványnak megfelel – köszönhetően az olasz gyártásnak
 • Speciális kivitelek, zajcsillapítással, extra szűréssel
 • Elektromos és benzin-diesel motoros meghajtással is!
 • Számtalan extra opció
abac_dugattyus_kompresszor_1_kicsi.jpg abac_dugattyus_kompresszor_2_kicsi.jpg
 
 

Miért tartják az ABAC-ot a legjobbnak?

abac_dugattyus_kompresszor_3_kicsi.jpg

Egyszerű, logikus, megbízható, elérhető áron. A legnagyobb számban eladott dugattyús kompresszor márka, mely a hosszú évek vevői visszajelzések és a kiváló mérnöki munkának köszönhetően vált tökéletessé.

 

Mitől jobb, mint a többi?

A kis – egy fokozatú – ékszíjhatású sűrítőfejek nagyobb ékszíjtárcsával, így jobb hűtéssel rendelkeznek. Alacsonyabb a fordulat, ezért tartósabb. Nagyobb henger térfogat,mely több légszállítást ad. Minden fontos paraméterében előnyt élvez a konkurenciával szemben. Csendesebb, többet szállít azonos energia felvétel mellett és kevésbé melegszik.

 

Valóban Európai?

Igen, minden kompresszor Olaszországban készül! A Torinó melletti Robassomero helység ad otthont Európa legnagyobb dugattyús kompresszor gyárának mely innen lát el 120 ország több mint 400 viszonteladóját – melyek között kiemelkedő, minősített helyet foglal el cégünk – mint értékesítési és garanciális szerviz pont. Minden ékszíhajtású kompresszor itt készül, nem a távol keleten.

abac_dugattyus_kompresszor_4_kicsi.jpg

 

Válasszon minket!

Kimagaslóan magas raktárkészlettel rendelkezünk. Hosszú éveken át ebben a szakmában dolgozó profi szakembereink mindenben a segítségére állnak, a helyes méret kiválasztásától az alkatrész utánpótlásig és szervizelésekig. Országos kiszállítás, részletes műszaki adatokat és könnyű kezelhetőséget kínáló webshop, így a munkahelyéről vagy otthonából is rendelhet online kompresszort.

Ha további segítségre van szüksége, vagy csak bizonytalan a választásban, bátran keressen, sokéves tapasztalattal és számtalan referenciával segítjük a döntését – akár emailbe, akár telefonon és természetesen személyesen is.