Kérdéseivel keressen bizalommal:

06 (30) 383 1055

Dugattyús kompresszorok

Tekintse meg dugattyús kompresszoros Webshopunkat: http://www.abacbolt.hu
Keressen bennünket telefonos elérhetőségeiken!

Ha már egyszer birtokába került egy AGRE dugattyús kompresszor, akkor érti a ragaszkodás fogalmát!

A márkanév egyben a profizmust és a megbízhatóságot jelenti, ami méltán emeli a csúcs kategóriába az összes berendezést. Hosszú évekig mindenféle felújítás nélkül végzi a dolgát, csak a minimális szerviz szükséges; olaj és levegőszűrő csere.

 
  • Hagyományosan direkt hajtású gépek, nincs ékszíjcsúszás, meghajtási veszteség
  • Nagyon alacsony zajszinten dolgoznak: 74-79dB!!
  • Jól eltalált méretpaletta az igények széles lefedésére: 1,5-5,5Kw motorteljesítményig
  • Professzionális anyagválasztás – kiváló minőségű kiegészítő berendezések
  • kötelező tartozéka a benzinkutaknak és kisebb levegő igényű ipari felhasználóknak
  • nagyon szigorú minőség-ellenőrzés és gyártási kontrol a legapróbb részletekig
  • környezetbarát üzemeltetés
  • logikus és könnyű kezelhetőség, letisztult formavilág
  • Alacsony fordulatú sűrítő egységek a nagyon hosszú élettartam érdekében
abac_dugattyus_kompresszor_5_kicsi.jpg
 
 
abac_dugattyus_kompresszor_6_kicsi.jpg

Az AGRE dugattyús kompresszorok BOSS típusnévre keresztelt professzionális termékcsaládja az ausztriai gyár csúcsterméke, mely nagyon régi hagyományokra visszanyúló kis szériás berendezéseket állít elő 1919 óta. A szinte egyedülálló berendezések legfőbb gyártási szempontjai a minőség és a tartósság. Alkatrészei több lépcsős minőségellenőrzési folyamat után kerülhetnek beépítésre, mely garancia a kompresszorok hihetetlen élettartamára. A minimális szerviz betartása mellett nem kérdéses, hogy örökre ragaszkodni fog hozzá, annyira megbízható társsá válik a sűrített levegős ellátásban. Olyan berendezés, amely méltán viseli a dugattyús kompresszorok királya címet.

 

 

abac_dugattyus_kompresszor_7_kicsi.jpg

 

Kiforrott technika, amelyen évtizedek óta alig változtattak. Logikus felépítésének köszönhetően a különböző típusok között is vannak azonosságok, egymással kompatibilis alkatrészek, így még biztosabb az alkatrész raktározás, beszerzés.

Nem véletlenül választja szinte az összes benzinkút márka kizárólagos sűrített levegős beszállítójának az AGRE BOSS típusokat, melyek évtizedek óta bizonyították megbízhatóságukat - gond nélküli üzemelésükkel.

Az AGRE-ALUP márkák fúziójának köszönhetően jelenleg kettős márkanév alatt érhetőek el ezek a dugattyúsok, melyek teljes termékpalettáját cégünk, a KOMP-TECH Kft. mint hivatalos forgalmazó és garanciális szerviz az ország egész területén értékesíti és szervizeli. Cégünk továbbá országos alkatrészellátó bázisa is az AGRE termékeknek.

 

abac_dugattyus_kompresszor_8_kicsi.jpg